| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 156
بازدید ماه : 1164
بازدید کل : 832828
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا از خبرگزاری فرانسه، محققان دانشگاه «آکسفورد» انگلیس در این مطالعه، 52 مطالعه بر روی حدود 21 هزار و 500 زن مبتلا به سرطان تخمدان را در آمریکای شمالی، اروپا و استرالیا بررسی کردند.
سرطان تخمدان «قاتل خاموش» خوانده می شود زیرا این بیماری اغلب بسیار دیر تشخیص داده می شود.
«ریچارد پتو» از دانشگاه آکسفورد که ریاست این مطالعه را بر عهده دارد می گوید:در هورمون درمانی از هورمون های زنانه استروژن یا پروژسترون و گاهی ترکیب این دو هورمون برای کاهش علائم یائسگی مانند گر گرفتگی و غیره استفاده می شود.
وی افزود:این افزایش خطر ابتلا به سرطان تخمدان در هر دو نوع درمان مشابه هم است اما این خطر پس از توقف استفاده از هورمون درمانی کاهش می یابد.
این مطالعه نشان می دهد، زنانی که برای دست کم پنج سال از هورمون درمانی استفاده کرده بودند خطر ابتلا به سرطان تخمدان در 10 سال آینده در آنها به اندازه قابل توجهی افزایش یافت.
مطالعات محققان دانشگاه لستر انگلیس نشان می دهد که کندر باعث نابود شدن سلول های سرطان تخمدان که پنجمین سرطان کشنده زنان است، می شود.
به گزارش داروغذا به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر حمیدرضا دهقان منشادی در نشست خبری که به مناسبت برگزاری پنجمین کنگره سراسری انجمن علمی سرطانهای زنان ایران از 28 تا 30 آبان در تهران ترتیب داده شده بود، سرطان پستان را شایعترین سرطان زنان دانست و اظهار کرد: سرطان دهانه رحم، سرطان رحم و سرطان تخمدان نیز از شیوع بالایی در جهان برخوردار هستند.
وی درباره شیوع سرطانهای دهانه رحم در ایران هشدار داد و گفت: مهمترین و شایعترین علتی که باعث بروز این سرطان میشود، ویروسی به نام «پاپیلوما» است که انواع مختلفی دارد و انتقال آن از فردی به فرد دیگر و طی مقاربت امکانپذیر است و متاسفانه این بیماری در میان اشخاصی که روابط جنسی بیبند و بار دارند، شیوع بیشتری دارد.
این متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی با بیان اینکه طی سالهای اخیر، واکسن این بیماری ساخته شده است، اظهار کرد: برخی کشورهای دنیا به این سمت حرکت میکنند که واکسیناسیون دختران قبل از بلوغ تا قبل از 20 سالگی را اجباری کنند.
دهقان افزود: این واکسن در حال حاضر در ایران دسترس است و ما تلاش میکنیم واکسیناسیون آن را برای دختران ایرانی اجباری کنیم تا در درازمدت جلوی شیوع این بیماری گرفته شود.
وی با بیان اینکه تابوی ورود واکسن ضد پاپلیوما ویروس که عامل بروز سرطان دهانه رحم است، حدود دو سالی است که شکسته شده است، اظهار کرد: برای دریافت اجازه ورود این واکسن به کشور تلاش بسیاری کردهایم، اما هنوز در برابر استفاده از آن مقاومت وجود دارد و اداره سلامت و جمعیت وزارت بهداشت به این جمعبندی نرسیده است در حالی که لازم است در این خصوص آموزش و اطلاعرسانی کرده و برای پیشگیری هزینه کنیم.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه انجمن سرطانهای زنان ایران پیگیری امور مربوط به تشخیص، پیگیری و درمان سرطانهای زنان را بر عهده دارد، عنوان کرد: تاکنون چهار کنگره سراسری و بینالمللی پیرامون سرطانهای زنان ایران برگزار شده و امسال در نظر داریم پنجمین کنگره سراسری انجمن سرطانهای زنان ایران را در تاریخ 28، 29 و 30 آبان در محل سالن همایشهای شهید دکتر قرضی بیمارستان میلاد برگزار کند.
دهقان با بیان اینکه تاکنون 182 مقاله به دفتر دبیرخانه کنگره ارسال شده است، از تمدید مهلت مقالات تا پایان مهرماه خبر داد و عنوان کرد: متخصصین زنان، پزشکان عمومی، متخصصین سایر رشتههای مرتبط یا غیرمرتبط با زنان و همچنین ماماها از جمله مخاطبان برگزاری این کنگره هستند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: سرطانهای زنان از جمله سرطان پستان، دهانه رحم، تخمدان، رحم و سرطان ناشی از جفت از جمله محورهای موضوعی برگزاری این دوره از کنگره هستند.
سرطان تخمدان نهمین سرطان شایع بین زنان و پنجمین علت مرگ و میر آنهاست. در واقع سرطان تخمدان بیشتر از هر سرطان دیگری باعث مرگ در زنان می شود. جامعه تخمین سرطان ایالات متحده اعلام کرد در سال ۲۰۱۲، ۲۱هزار و ۸۸۰ زن مبتلا به سرطان تخمدان شده اند و ۱۳هزار و ۸۵۰ نفر در اثر آن کشته شده اند. خطر ابتلا به این سرطان بین زنان در محدوده ریسک یک به ۷۰ است و متوسط سن تشخیص آن ۶۳ سال است. تشخیص سرطان تخمدان در ۷۰ درصد از زنان مبتلا وقتی داده شده که آنها در مرحله ۳ و ۴ سرطان قرار داشته اند، در حالی که اگر سرطان تخمدان در مرحله یک تشخیص داده شود بیش از ۹۰ درصد احتمال دارد بیمار در حداکثر ۵ سال به طور کامل بهبود پیدا کند. این گزارش کوتاه نشان می دهد زنان چقدر لازم است درباره این سرطان خطرناک بدانند. در جهان ۳نوع سرطان تخمدان وجود دارد که سرطان اپیتلیال تخمدان ۹۰درصد آنها را تشکیل می دهد و از بقیه شایع تر است. در این مقاله روی همین نوع سرطان تمرکز خواهیم کرد......
در ادامه مطلب بخوانید.....